Δημοσιεύθηκε το τελικό report του προγράμματος "InSert: Immigrant and Refugee Segregation Dynamics", με επιστημονικό υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή Πασχάλη Αρβανιτίδη. Το ερευνητικό πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το LSE_Hellenic Observatory Research Calls Programme (2018-2020). Περισσότερα στο link https://www.lse.ac.uk/Hellenic-Observatory/Research/Projects-2018/Immigrant-and-Refugee-Segregation-Dynamics

.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο https://mycloud.econ.uth.gr/s/z6sLYdWkngBKg82 μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της έρευνας του Εργαστηρίου Εργ.Ο.Πολι.Σ.Σ σχετικά με τις τάσεις, προσδοκίες και ψυχολογικές επιδράσεις του COVID-19 στους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον Αν. καθηγητή Θεόδωρο Μεταξά, σε σύνολο 548 επιχειρήσεων στην Ελλάδα. 

 

Το εργαστήριο ΕΡΓΟΠΟΛΙΣ, με υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή Θεόδωρο Μεταξά,  πραγματοποιεί έρευνα με τίτλο "Μετρώντας τις τάσεις, προσδοκίες και ψυχολογικές επιδράσεις του COVID-19 στους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Μια εμπειρική ανάλυση." Παρακαλούμε,  αν εμπλέκεστε με τον τουρισμό, επισκεφτείτε τη φόρμα google https://forms.gle/HWcm1Mbhf26MKGFx7 και συμπληρώστε.

You can download the the invitation by clicking the link here and the Agenda by clicking here.

Διοικητική Δομή

Διευθυντής: Πασχάλης Αρβανιτίδης, Καθηγητής

Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, 28ης Οκτωβρίου 78, Τ.Κ. 38333, Βόλος
Τ: 24210 74922
F: 24210 74772
Eergopolis@uth.gr

Τοποθεσία

Αναζήτηση

feed-image Ροή Ειδήσεων